20 Eylül 2010 Pazartesi

İstanbul trafiğine kesin çözüm...

Siz de okulların açılmasıyla beraber gelen bu trafik kaosundan sıkılmadınız mı? Sabah ofise gelmek normalde en fazla 1 saatimi alırken bugün 1,5 saati geçince, ister istemez güne bu cümleyle başladım.

Başlık her ne kadar İstanbul’u baz alsa da, sanırım bu durum diğer tüm şehirlerimiz için de geçerli... Okulların açılması demek, trafiğin yoğunlaşması demek... Her gün milyonlarca öğrenci okula gitmek için yollara dökülüyor. Aslında trafik ve ders telaşı bir yana, işin keyifli tarafları da var tabii... Yepyeni heyecan, yeni defter-kitap kokuları, kırtasiye alışverişleri, yeni arkadaşlıklar, yeni planlar...

Aslına bakarsanız, artık öğrenciler çok daha planlı-programlı... Şimdiden yarı yıl tatillerini düşünmeye başlayanlar ve hatta yaz için planlarını yapanlar bile var! Haksız da sayılmazlar. 2011’de planladığınız eğitim için 2010 fiyatları geçerli olsa mesela... Güzel olmaz mıydı? Peki nasıl olacak? EF’le yurtdışı eğitim almak isteyenler, sadece kayıt ücretini 30 Eylül’e kadar yatırarak promosyona dahil olabiliyor.

Artık EF’in 2010 yılı bitiyor, yeni yılı başlıyor; hem de trafiksiz! :) Akademik Yıl programlarımızı tercih eden öğrencilerimizden Eylül için kayıt yaptırmış olanlar geri sayıma başladı. Rüyalarına kavuşmalarına son 3 gün kaldı! Bu programı kaçıranlar üzülmesin; Ocak ayına hala yetişebilirsiniz! 6 ya da 9 ayınızı geçireceğiniz rüya gibi merkezlerimiz, sizlerin seçimini bekliyor.

Eğer ortaokul veya lise öğrencisiyseniz; aynı yaş grubundan gençlerin yazın geçirdiği keyifli zamanları, siz de yarı yıl ya da yaz tatillerinizde okullarımızda dil eğitimi alarak yaşayabilirsiniz. Üstelik, demin yukarıda da belirttiğim gibi, EF olarak maddi-manevi yanınızdayız!

Arzu ettiğiniz programa kaydınızı 30 Eylül’e kadar yaptırarak, 2011’de planladığınız yurtdışı eğitimini 2010 fiyatlarıyla alabilirsiniz! Siz şimdiden yurtdışı planlarınızı yapın, biz de hayatınızı kolaylaştıralım...

Son olarak, EF’ten bir güzel haber daha! İstediğiniz bilgilere kolay erişebilmeniz için hazırlanan yeni internet sitelerimiz (Yurtdışı Akademik Yıl Programları, Yurtdışı Dil Kursları, Yurtdışı Dil Okulları ) yayında! Muhteşem görsellerin yer aldığı sitelerimizde, fiyatlarımız da dahil istediğiniz tüm detaylara anında ulaşabiliyorsunuz. Online tanıtım toplantıları, promosyonlar, kurs çeşitlerimiz ve seçtiğiniz programlar hakkında her şey; yenilenen sitelerimizde!

EF ile trafiksiz bir yeni yıl dileklerimizle...

Sevgiler,

Şirin Yurttaş