15 Kasım 2010 Pazartesi

EF'le Toronto'da olmak bir başka...

Yurtdışı Akademik Yıl programlarımızı duymayan, bilmeyen kalmadı! 6 ya da 9 aylık yabancı dil kursuna gitmek isteyenlerin bilgi almak üzere geldikleri ilk yer EF Yurtdışı Akademik Yıl programları oluyor. İşte biz de tam bu yüzden istedik ki; kurslarımıza ilk gittiğiniz gün neler yaşanıyor, neler yapılıyor ilk ağızdan dinleyin... Tabii ki bu sadece bir merkezimizde yaşananlar ama şunu söyleyebiliriz, her merkezimiz böyle! Hangi lokasyona giderseniz gidin, sıcak bir atmosferle karşılaşacaksınız. Çünkü önceliğimiz sizin mutluluğunuz... Dilerseniz şimdi EF Toronto okulumuzda ilk gün Akademik Yıl öğrencilerimizin katıldığı partide neler yaşanmış okuyalım.

EF Türkiye: Bize bu ilginç bir o kadar da keyifli aktivitenizden biraz bahseder misiniz?

Roberta: Aslında bu aktivite yeni öğrencilerimizin yeni şehirlerine ve evlerine daha çabuk adapte olması için organize edildi. AY Welcome Party'de (Akademik Yıl Hoş Geldin Partisi), öğrencilerimiz arasında çok güzel arkadaşlıkların temeli atıldı; aynı zamanda EF çalışanlarıyla da oldukça güzel bir iletişim kurdular.

EF Türkiye: Yaklaşık kaç öğrenci katıldı partiye?

Roberta: Sanırım 110 öğrenci kadar vardı. Tabii biz EF çalışanları olarak da oradaydık.

EF Türkiye: Aktivite planı neydi? Neler yaptınız?

Roberta: İlk olarak öğrenciler ders programlarını aldı ve sonrasında da EĞLENCE başladı! EF çalışanları ve öğrenciler; tüm aktivite boyunca güldüler, eğlendiler, bilardo oynadılar. Kaynaşmak için oldukça sıcak bir atmosfer vardı.

EF Türkiye: Oldukça keyifli geçmişe benziyor. :) Peki son olarak bize neden Türk öğrencilerin EF Toronto’yu tercih etmeleri gerektiği konusunda birkaç şey söyleyebilir misiniz? Neden Toronto’yu seçmeliler?

Roberta: Çünkü Türk öğrencileri EF Toronto’da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Yaz döneminde Türk bir stajyerimiz vardı, herkes onun enerjisine ve tavırlarına hayran kaldı! Lütfen öğrencilerinizi bize gönderin, çünkü onlara göstermek ve öğretmek istediğimiz çok şey var!


EF Türkiye:
Samimi cevaplarınız için çok teşekkürler. Eminiz bu yazıyı okuduktan sonra herkes EF Toronto’ya gelmek isteyecek.

Okuduğunuz gibi; EF Toronto’ya gidenler ilk günden itibaren hiç yabancılık çekmiyor. Neden siz de onlardan biri olmayasınız? :)

Sevgilerimizle,

EF Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder