1 Mart 2011 Salı

Bu burs senin!

Dil, kültür ve coğrafya kaynaklı engelleri ortadan kaldırma misyonuyla 1965’te kurulan dünyanın uluslararası eğitim lideri EF Uluslararası Dil Merkezleri olarak; EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık Programları aracılığıyla Türk öğrencilere çok özel burs olanakları sunuyoruz.

İngiltere, Amerika, Kanada veya Avustralya’da EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık kurslarına katılmak isteyen 2 öğrenciye 5,500’er dolar değerinde burs vereceğiz. Değerlendirme aşamasında öğrencilerin akademik başarılarını ve bugüne kadar gerçekleştirdikleri diğer başarıları dikkate alacağız.

İsteyen herkes, 1 Mart 2011 – 30 Nisan 2011 tarihleri arasında bu burs için başvuru yapabilir. Başvuru için www.ef.com.tr/burs adresine girerek gerekli formun doldurulması gerekir. Formu dolduran öğrencilere, e-posta veya telefon yoluyla bilgi vereceğiz ve kendilerinden gerekli belgeler isteyeceğiz.

Burs projesiyle ilgili tüm detaylara www.ef.com.tr/burs adresinden ulaşabilirsiniz. EF'in bu özel bursunu kazanmak için hemen başvurun! Hepinize şimdiden iyi şanslar dileriz...

Sevgilerimizle,

EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder