29 Mart 2011 Salı

Kariyerinize EFektif bir dokunuş…

Dünya çapında kültürler arasındaki bariyerleri kaldırma amacıyla kurulan EF Uluslararası Dil Merkezleri olarak; 13-25 yaş arasındaki genç kesimi olduğu kadar, Türkiye’deki çalışan profesyonelleri de düşünüyoruz.

25 yaş üstü profesyonellere yönelik birçok etkin programımız var: 1 haftadan başlayıp 52 haftaya kadar uzayan yoğun ve genel programlar, konuşmayı geliştirmeye yönelik mini group oturumları, kariyer paketleri, stajlar, birebir kurslar… Bu programları size kısaca tanıtalım, kimbilir belki içinde tam da size uygun olan bir tanesi vardır!

“Okuyorum, yazıyorum ama konuşamıyorum” diyorsanız, Mini Grup tam size göre…
İşte Mini Grup burada devreye giriyor. Bu dersler sırasında öğrenci, geniş bir durum yelpazesini kullanarak farklı aktivitelerle konuşmasını pekiştirebiliyor. Tartışmalar, rol yapma ve simülasyon, problem çözme aktiviteleri, açık oturumlar, konuşma ve sunumlar, gerçek hayattaki muhtemel diyalogları canlandıran provalar, boşluk doldurma, diyalog oluşturma ve sınıf içi hareketli anlatımlar; bunlar arasında sayılabilir. Dersler, işlevsel dil öğretiminden başlayıp tartışma tabanlı sınıflara kadar geniş bir konu yelpazesini içeriyor.

Mini Grup kursları, 1 ila 4 hafta arasında uygulanabiliyor ve 4 haftadan daha uzun süreli yoğun ya da genel 25 yaş üstü kurslara eklenerek bütünleşik olarak da verilebiliyor. Yani, yoğun çalışan profesyoneller için önümüzdeki Ramazan Bayramı tatili bile 1 haftalık Mini Grup kurslarından yararlanmak için yeterli bir süre!

“Global bir kariyere adım atmak istiyorum” diyorsanız, Pazarlama ve İşletme Dili kursunu seçebilirsiniz…
Pazarlama ve İşletme Alanlarında Liderlik, Kurumsal Kültür ve Vaka Çalışmaları gibi konuları içeren 4 temalı kurs dersiyle bezenmiş bu kursta; sektörel bir gelişim elde edebilir, terminolojiye ve yazışmalara hakim olabilirsiniz.

“İngilizce CV hazırlamak istiyorum ama zorlanıyorum” diyorsanız, gelin size destek olalım…
Uluslararası Kariyer Geliştirme paketimizde ise kariyer geliştirme alanında İş Görüşmeleri İçin İngilizce, Uluslararası Özgeçmiş Hazırlama, Kurumsal Kültür ve İş Dünyasında Görgü Kuralları gibi konuları içeren 4 temalı kurs dersinden faydalanarak, hem küresel iş pazarı için İngilizcenizi geliştirecek hem de doğru işi bulmak için uzmanlardan taktikler öğreneceksiniz.

“Uluslararası bir hukuk kariyeri hedefliyorum” diyorsanız, İngilizce ve Hukuk programlarını tercih edebilirsiniz…
Hukuk alanında İngilizcenin kullanımı, kamu politikaları ve uluslararası ilişkiler gibi konular ışığında mesleki İngilizcenizi geliştirerek, hukuka global bir açıdan bakın. Bu kurs; özellikle uluslararası firmalarda bir kariyer hedefleyenler için biçilmiş kaftan...

“Öğretmeyi Öğretiyoruz!”
Teacher Training Course adı verilen kursunun içeriğinde, genel olarak dinleme ve okuma teknikleri, teknoloji destekli dil öğrenimi ve yeni nesil değerlendirme teknikleri gibi oldukça modern bileşenler yer alıyor. Yenilikçi ve yaratıcı eğitim metodları, dünya çapında belirginlik ve önem kazanıyor. Bu kursa katılarak dünya çapındaki diğer profesyonellerle şu anki mevcut ve göze çarpan öğretim metodlarını tartışabilabilir ve özgeçmişinizde şık görünecek bir sertifikayı kariyerinize katabilirsiniz.

Siz de kariyeriniz için uygun kursu seçerek yoğun ya da genel programlarımızdan birine kaydolun ve dünya çapında onaylı sertifika, birebir ders seçenekleri, 12-15 kişilik sınıflar, kariyer paketleri gibi bir çok bileşenden yararlanın.

www.ef.com.tr/ilsp-2010/ adresinden konuyla ilgili daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Gelin, kariyerinizi EFektif bir hale getirelim...

Nurkan Sever

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder