24 Mayıs 2012 Perşembe

Zidaya.com'dan haber var!

Online alışveriş artık hayatımızın bir vazgeçilmezi. Son dönemde kurulan alışveriş sitelerine bir yenisi daha ekleniyor: Zidaya.com. Peki bu site nedir, kim kurmuştur, neler alabiliriz gelin bir bakalım... Zidaya.com'un ağzından siteyi okuyalım:

Türkiye'nin yeni “online alışveriş merkezi” Zidaya.com açıldı. Türkiye ve dünyadan en seçkin markalar, çok özel fiyat seçenekleri ve yeni sezon ürünleri sunan Zidaya.com’da 25.000’den fazla ürünü binlerce renk ve beden opsiyonu ile bulmak mümkün. Ayakkabı, giyim, kozmetik, aksesuar, çanta, mücevher gibi kategorilerde, on binlerce alternatif sunanZidaya.com’da mutlaka size ve sevdiklerinize hitap eden özel seçenekler ve hediyeler bulabilirsiniz.

Sitenin kurucu ortaklarından Attila Doğan’a göre: “Zidaya.com’u diğer online alışveriş sitelerinden farklı kılan en önemli özellik, yüzlerce marka ve çeşitlilikte ürünü bir arada bulabilmeniz. Üstelik, renk ve beden kısıtlaması, tükendi telaşı olmadan zahmetsiz alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Modaya dair aklınıza gelen ne varsa,Zidaya.com’da görmeniz mümkün. Her gün yeni ürünler eklemeye devam ediyoruz, hedefimiz 50.000 olmak.”

Hotiç, Desa, Roman, Canzone, Queen Bee, Steve Madden, Jessica Simpson, Betsey Johnson, Converse, Tommy Hilfiger, Lee ve Sonia Rykiel gibi ünlü markaların yanı sıra, Türkiye’de başka hiç bir yerde bulamayacağınız Esprit, St.Oliver, Yaya, Carling, Smashwear gibi ünlü Avrupa markaları da Zidaya.com’da!

Her stile ve bütçeye uygun seçenekler sunan Zidaya.com, yakın zamanda modaseverlerin yeni tutkusu olacağa benziyor. Unutmadan ekleyelim, siteye üye olan herkes açılışa özel 50 TL değerinde indirim kuponu kazanıyor. Anneler günü hediyeniz için Zidaya.com’a göz atmak isteyebilirsiniz. Keyifli alışverişler!

Zidaya.com'un bize bir haberi daha var. Bu Cumartesi, saat 19:00'da hepimizi İstiklal Caddesi'ne bekliyorlarmış. Önce flashmob izleyecekmişiz ve ardından da bizi bir sürpriz bekliyormuş. Ne yaptıysak sürprizle ilgili bir ipucu elde edemedik. Ne yapalım, öğrenmek için biz de EF olarak Cumartesi günü İstiklal Caddesi'ndeki yerimizi alacağız.

Bu arada EF'te bir flashmob yapsa mı ne dersiniz? :)bir flashmobumuz ve ardından bir

Hepinize şimdiden keyifli alışverişler...

Şirin




1 yorum:

  1. Güzel bir site katılıyorum. Bende bloguma beklerim.
    madambfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil