14 Haziran 2012 Perşembe

Uluslararası Networking Akşamları'mızın 2.si bugün!

Sevgili EFormation Türkiye okurları,

İşte size kariyerinizi ilerletmek için bir fırsat daha! Profesyonellerle tanışmak, özel konuşmacılarımızdan iş hayatında ilerlemek için global stratejileri öğrenmek ve uluslararası bir bakış açısı kazanmak için ideal bir buluşma… Tüm bunları bugün (14 Haziran 2012) iş çıkışı düzenleyeceğimiz Uluslararası Networking Akşamları’na katılarak gerçekleştirebilirsiniz.

Uluslararası Networking Akşamları'nın bugünkü konuğu: Nisan 2005 tarihinden bugüne kadar finans sektörünün öncü aracı kurumlarından biri olan Global Menkul Değerler A.Ş. de İnsan Kaynakları Direktör Yardımcısı olarak çalışan; gerek şirketiçi, gerekse de şirket dışında kişisel gelişim ve İnsan Kaynakları alanındaki eğitimleri gerçekleştiren, bunun yanı sıra Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Yüksek Lisans Bölümü’nde de part-time İnsan Kaynakları ve Motivasyon konulu eğitimler veren Yonca Yücel.

Atatürk Kültür Merkezi'nin yanındaki Taksim Gezi Pastanesi’nde saat 19:00'da gerçekleştireceğimiz etkinliğimize hepinizi bekliyoruz. Görüşmek üzere...

Sevgiler,
EF Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder