27 Haziran 2012 Çarşamba

EF'ten Genç Profesyonellere Destek!

EF'ten Genç Profesyonellere Destek!


1965 yılından bu yana yabancı dil eğitimi sektöründe hizmet veren çokuluslu bir şirket olan EF Uluslararası Dil Merkezleri, 50'den fazla ülkede her yaşa ve seviyeye uygun programlar sunuyor. Okullarının tamamı British Council, EAQUALS, ACCET gibi saygın kurumlarca onaylı olan EF, her yıl yarım milyondan fazla öğrenciye dil eğitimi veriyor. EF Uluslararası Dil Merkezleri’nde her pazartesi minimum 1 haftadan başlayıp istenilen süre boyunca uzatılabilen kurslar olduğu gibi, 6 ve 9 aylık Akademik Yıl dil eğitim programları da bulunuyor. Ayrıca, yurtdışında üniversite eğitimi planlayanlar için üniversite yerleştirme programları da sunuluyor.
Yabancı dilin iş hayatındaki önemini bilen ve genç profesyonellerin yanında olmak için elinden gelen her şeyi yapan EF Uluslararası Dil Merkezleri olarak yabancı dilini geliştirmek isteyenlere 5000USD’ ye varan destek veriyor.  Bize, hayalinizdeki kariyeri ve bu kariyer için neden yabancı dil bilmeniz gerektiğini anlatın, kuraya katılın ve yurtdışı hayallerinizi gerçekleştirme şansını yakalayın.

“Kariyeriniz için Hayatınızın Fırsatı” yarışmasına kimler katılabilir?
  • 25 yaş ve üzeri, çok daha iyi bir kariyere sahip olmak için yurtdışında dil eğitimi almak isteyen genç profesyoneller.

“Kariyeriniz için Hayatınızın Fırsatı” yarışması için başvurular ne zaman yapılmalı?
  • İsteyen herkes, 27 Haziran – 13 Temmuz  tarihleri arasında başvuru yapabilir.
  • Katılımcıların, başvuru için internet sitemizdeki doldurması gerekir.
 Yarışma ne zaman sonuçlanacak?
16-23 Temmuz tarihleri arasında kazananlar EF’in internet sitesinde ve sosyal medya kanallarında duyurulacak.
 Başvuru formunu doldurarak, geleceğinizi EF ile şekillendirmek için ilk adımı atın!
Sevgilerimizle,

EF Yurtdışı Dil Kursları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder