27 Ağustos 2010 Cuma

Üniversite Temsilciliği Projesi'nin 2011 Sezonu Başlıyor!


Üniversite Temsilciliği Projesi, EF Uluslararası Dil Okulları'nın üniversite öğrencileriyle yaptığı ortak bir çalışma... EF; bu çalışma kapsamında onlara öğrenim gördükleri üniversitede EF temsilcisi olma imkanı vererek, öğrencilerin yarı zamanlı EF çalışanı olma fırsatı yakalamasını, birçok etkinlikte görev almasını ve ayrıca gelir elde etmesini amaçlıyor. Yarı zamanlı ve esnek bir proje olarak tasarlanan bu projeye katılabilmeniz için üniversite öğrencisi olmanız yeterli! Çalışma saatlerinizi, yoğunluğunuzu ve aksiyonları/aktiviteleri tamamen kendi programınıza göre ayarlayabiliyor, bize geri bildirimde bulunabiliyor ve okullardaki etkinliğimizi artırabiliyorsunuz.

Haftalık çalışmalar size puan olarak geri geliyor ve kazanılan puanlar birikerek paraya dönüşüyor! Puanlarınız hesabınızda birikirken, EF tarafından ayrıca birçok etkinliğe, toplantıya, eğitime davet edilebiliyor; okuldaki etkinliğimizi artırırken farklı bağlantılar elde edebiliyor; güçlü ve sosyal bir network oluşturabiliyorsunuz. Aslında maddi kazançtan öte; çokuluslu bir firmada deneyim kazanmak, kısmen de olsa böyle bir projenin üyesi olup sonunda katılım sertikası elde etmek, hem kariyeriniz hem de sosyal yaşamınız açısından eşsiz bir deneyim oluşturacak. Proje sonunda ise aranızdan en başarılı olan temsilcimiz, İsviçre’deki toplantı ve eğitimlerimize katılma şansı yakalayıp harika bir fırsata sahip olacak!

EF gibi yaratıcılığa açık bir firmada her türlü yenilikçi fikir, öneri ya da uygulamaya gücümüz el verdiği ölçüde açığız. Haftalık toplantılara katılmak, haftalık bilgi mailleri atmak, ofise ve tanıtım toplantılarımıza öğrenci getirmek, poster asmak, broşür dağıtmak, facebook sayfamıza resim eklemek, blogumuza yazı yazmak, fuarlarda EF ekibiyle çalışmak, üniversitelerde stand açmak ve tanıtım toplantıları organize etmek... Bu ve bunun gibi daha birçok yaratıcı görev sizi bekliyor!

Listemize eklenen her temsilci, bizden düzenli olarak bilgilendirme bültenleri alıyor. Yani; proje kapsamında neler oluyor, ne gibi gelişmeler yaşandı, kim ne yaptı, haftanın en çok puan kazanan temsilcisi kim, fırsatlar, teklifler vb. her şey bu bültenlerde yer alıyor. E-postanızı sürekli güncel tutmanız ve takip etmeniz yeterli... Ayrıca projeyle ilgili her türlü konuda direkt olarak bizi arayabilir, e-posta atabilir ya da istediğiniz zaman ofise gelip yüz yüze görüşebilirsiniz. Unutmayın ki EF ailesine katıldıktan sonra kendinizi misafir gibi hissetmenize gerek yok :)

İlgilenen tüm öğrenciler iletişim bilgilerini (İsim, Üniversite, Bölüm, Kampus, Adres, Şehir, Telefon, E-posta), bana e-posta yoluyla bildirebilir (nurkan.sever@ef.com).

EF ailesine sizi de bekliyoruz!

Nurkan Sever