6 Temmuz 2011 Çarşamba

Artık kariyerinize odaklanma zamanı!

Günümüz iş yaşamında rekabet giderek artıyor. Artık bir yabancı dil bilmek bile tam olarak yeterli olamayabiliyor. Eğer dil bilmiyorsanız, bir an önce yabancı dil eğitimi almanızı tavsiye ederiz. Örneğin; dünyaca geçerliliği olan İngilizce bilmek, hangi sektörde olursanız olun, sizin için yararlı olacaktır. Eğer İngilizceniz en az orta seviyedeyse, artık mesleki dile eğilmenin ve kariyerinize odaklanmanın vakti geldi demektir...

EF Master English programları; orta ve yüksek dil seviyesindeki öğrenciler için tasarlanan ve uzun dönem İngilizce eğitimini, belirli alanlarda kariyer odaklı müfredatla birlikte sunan mesleki dil programlarıdır.

Bu programların hangi konularda olduğuna bir göz atalım:

İş İngilizcesi alanında eğitim almak istiyorsanız:
Bu program, yoğun İngilizce eğitimini özel işletme konularıyla birlikte sunuyor. Dersler, ünlü Harvard Business School vaka çalışması yönteminden yararlanılarak veriliyor. Küresel pazarlama, başarılı müzakere teknikleri, topluluk önünde konuşma, liderlik gelişimi, karar verme, planlama stratejileri, ürün geliştirme ve konuşma becerileri gibi konular ele alınıyor.


Medya ve Sanat alanında bir eğitim arıyorsanız:
Türünün tek örneği olan bu uzun dönem İngilizce öğrenim programı, disiplinlerarası sanat ve medya eğitimini yoğun İngilizceyle birleştiriyor. Teorinin ötesindeki görsel kültür dünyasını keşfedebilir ve profesyonel konferanslar, çalışma gezileri, fotoğraf seansları ve profesyonel yazılımlarla, grafik tasarım teknikleriyle deneyim kazanabilirsiniz.


Otelcilik ve Turizm alanında sertifikaları araştırıyorsanız:
Yoğun İngilizce eğitimiyle uygulamalı konaklama müfredatını birlikte sunan bu program, uluslararası turizm sektörünün olanaklarını sınıfa getiriyor. Geniş kapsamlı konaklama konularını içeren günlük dersler modern sektörel uygulamalara ve teorilere odaklanırken, ünlü Harvard Business School vaka çalışmaları da ele alınıyor.


Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya konularıyla ilgiliyseniz:
Bu program sayesinde, Dijital Pazarlama & Sosyal Medya sektöründe iletişim kurmak için gereken becerileri edinebilirsiniz. Sosyal ağ ve bloglardan online video ve referans sitelerine birçok konuyu kapsayan programda, dijital pazarlama kampanyalarını analiz etme, ölçme ve planlama fırsatı bulacaksınız.



Uluslararası İlişkiler alanında bir program arıyorsanız:
Küresel sorunları çözmek kültürlerarası iletişim gerektirir; bu program sizi bu alanda ihtiyaç duyacağınız becerilerle donatıyor. Dersler; insani yardım, barışı koruma, küresel ekonomi ve çevre gibi global konu başlıklarına odaklı... Program boyunca uluslararası ilişkiler konusundaki en yeni ve güncel kaynaklardan yararlanılıyor.



Sağlık ve Fitness alanında sertifika yok mu diye merak ediyorsanız:
İngilizce öğrenirken, hızla büyüyen sağlık ve fitness sektöründe bir kariyere hazırlanabilirsiniz. Teorik derslerin yanı sıra, programda alacağınız spor eğitimiyle farklı aktiviteleri deneme olanağı bulacaksınız. İnsan vücudunu, işlevlerini ve beslenme, sağlık, hastalıklardan korunma ve kaliteli yaşamla bağlantısını öğreneceksiniz.



Moda ve Tasarım alanına ilgi duyuyorsanız:
Baştan sona, bir fikirden bitmiş ürüne moda sektörü hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bir program... Moda diliyle birlikte, trendleri tahmin ve tarif etme yöntemleri keşfedebilir; pazarlanabilir bir koleksiyon yaratabilir ve yarattığınız ürünlerini satmanın en iyi yollarını öğrenebilirsiniz.


Kariyerinizi zenginleştirmek üzere yapacağınız planlara yardım etmek için hazırız!

Sevgilerimizle,

EF Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder