20 Temmuz 2010 Salı

EF farkıyla Bob Sinclar...

Hatırlarsanız kısa bir süre önce, EF Summeranza etkinliği kapsamında gerçekleşecek Bob Sinclar konserlerinden bahsetmiştik size... Bu eğlenceli konserlerin nasıl geçtiğini ilk ağızdan duymak istedik ve proje sorumlularından Dragana Peranovic (EF Sosyal Medya Yöneticisi) ile kısa bir görüşme yaptık.

EF Türkiye: Merhaba Dragana!

Dragana: Merhaba!

EF Türkiye: Seninle EF Summeranza etkinliği kapsamında düzenlenen Bob Sinclar konserleri hakkında biraz konuşmak istiyoruz. Öncelikle merak ediyoruz; Bob Sinclar’in konsere çıkış şarkısı hangisiydi?

Dragana: Sahneye ilk çıkış şarkısı “So High” adında bir remix parçaydı. Şarkıyı burayı tıklayarak dinleyebilirsiniz. Bob Sinclar’in diğer şarkıları da muhteşemdi. Tüm şarkılarını dinlemek isterseniz, burayı tıklayın.

EF Türkiye: Londra ve Malta’da kaç tane EF öğrencisi konsere katıldı?

Dragana: Malta’da yaklaşık 2.500, Londra’da ise yaklaşık 1.600 öğrenci konsere katıldı. Yani toplamda 4.000'i aşkın öğrenci, EF farkıyla Bob Sinclar şarkılarıyla coştu...

EF Türkiye: Konserde genel atmosfer nasıldı?

Dragana: Londra’daki konser, Ministry of Sound isimli ünlü bir mekanda gerçekleştirildi. Öğrenciler saat 16:00 civarı mekana geldi ve birçok özel aktivitenin keyfini çıkardı. Aktivitelerden birkaçı şöyleydi: KILLA KELLA canlı beatbox, karaoke, açıkhava DJ lounge alanı (DJ, tüm gece EF otobüsünün üstünde açık alanda müzik yaptı).


Saat 19:00’da, Bob müzik yapmaya başladı ve bu performans saat 22:00’ye kadar keyifle sürdü. Bob, özel bir neon atmosferinde seyircileri adeta coşturdu. Balonlar yukarıdan öğrencilerin üstüne düşüyor, öğrenciler neon çubuklarıyla dans ediyordu. Bob Sinclar tam havasındaydı ve fotoğrafını çekmek isteyen tüm öğrencilere pozlar verdi.

EF Türkiye: Peki ya Malta’daki konser?

Dragana: Malta’daki konser de harikaydı. Malta’nın en nefes kesici açıkhava diskosu olan Club Numero Uno’da gerçekleşti konser... Öğrenciler saat 19:00 civarı geldi ve kulüp, dakikalar içerisinde EF öğrencileriyle hıcahınç dolmuştu. Malta’nın programı da şöyleydi: Bob Sinclar ile clubbing, sanatçılar, lounge alanı...


Özellikle lounge alanı tam anlamıyla muhteşemdi! Bob Sinclar, her zaman olduğu gibi yine herkesi coşturdu. Mekanda eğlenmeyen bir tek kişi bile yoktu! Birçok öğrenci, EF Summeranza için özel olarak yaptırdığımız ve etkinlikler sırasında dağıttığımız sarı ve turuncu renkli tişörlere bayıldı.



EF Türkiye: Sence EF öğrencileri bu konsere katılarak nasıl bir fayda sağladı?

Dragana: Öncelikle diğer EF öğrencileriyle iyi vakit geçirdiler ve ve süperstar bir DJ ile tanıştılar...

EF Türkiye: Bazı öğrencilerimiz, sahne arkasını ziyaret edecek kadar şanslıydı. Sen de bu grupla birlikteydin, değil mi? Neler oldu ve öğrencilerimizin hisleri nasıldı?

Dragana: Evet, grupla birlikteydim ben de. EF Summeranza kapsamında özel bir blogger programımız vardı ve blogu olan öğrencilerimiz bu programa dahil oldu.

Blogger'larımız, rehber eşliğinde özel bir sahne arkası turuna çıktı, EF yöneticileriyle tanıştı, EF aracılığıyla bloglarını duyurdu ve Bob Sinclar ile tanışma fırsatı elde etti. Kendilerine özel bir blogger kimlik kartları vardı; laptop and internet bağlantısıyla parti sırasında bloglarına yazı yazabildiler. Bazıları Bob Sinclar ile şahsen tanıştı ve her zaman sormak istedikleri sorulara cevap buldu. Bob gerçekten de çok mütevaziydi. Blogger’lar onu çok sevdi ve birçok fotoğraf çekti.

Blogger’larımızın yazılarını aşağıdaki linklerde görebilirsiniz:


http://eloisamx.blogspot.com/

http://martinejulianne.blogg.no

http://malta2010.blogg.no

http://vivalamalta.blogg.no

http://malta3.blogg.no/

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.showganget.se%2Fsabi%2Fsabi%2F&langpair=auto|en&hl=en

Bazı öğrenciler, Bob'la sahnedeyken fotoğraf çektirebilecek kadar şanslıydı! Bazıları da kendisiyle kulüpten çıkarken tanıştı. Bob, EF öğrencileriyle fotoğraf çektirmekten çok keyif aldı.

EF Türkiye: Gerçekten de muhteşem bir atmosfermiş. Keşke biz de orada olsaydık :)

Dragana: Evet, çok şey kaçırdınız! Facebook’taki fotoğrafları görünce bunu daha da iyi anlayacaksınız :) Fotoğraflara bakmak isterseniz; Londra için burayı, Malta için burayı tıklayın...

EF Türkiye: Bu eğlenceli konserleri bize anlattığın için çok teşekkür ederiz Dragana.

Dragana: Benim için bir zevkti...

---o---

İşte böyle... Gidenler çok eğlendi, geride kalanlar ise yeni konserler için gelecek seneyi beklemek zorunda! Aynı bizim gibi :) Yurtdışı eğitiminizi böyle keyifli aktivitelerle süslemek istiyorsanız, EF'e bekleriz...

EF Türkiye

1 yorum:

  1. yönetici kadro süperdir özellikle zurich mükemmel

    YanıtlaSil