21 Ocak 2011 Cuma

Kırmızı halı fotoğrafları

Merhaba Sevgili EFormation Türkiye okurları!

Birkaç gün önce EF Cambridge Öğrenci Hizmetleri Direktörü Rachael Day’dan çok hoş bir e-posta aldık. Rachael, bize heyecanla Ocak başlangıçlı Yurtdışı Akademik Yıl Programları'na başlayan öğrenciler için hazırladıkları karşılama seramonisini anlattı. Biz de onun aktardıklarını sizlerle paylaşmak istedik.

Umarız hoşunuza gider...

***

Ocak başlangıçlı Yurtdışı Akademik Yıl Programları’na kayıt olan öğrencilerimiz okulumuza ulaştı ve onları, okulun girişine serdiğimiz özel bir kırmızı halıyla VIP olarak karşıladık.

Elbette onları karşılayan sadece okul çalışanlarımız değildi. Harry Potter ve William Shakespeare de öğrencilerimize sıcak bir karşılama sundu :)

Daha sonra, paparazziler okula ulaştı ve VIP yıldızlarımızı yeni arkadaşlarıyla görüntüledi. Polaroid fotoğraflar sergilendi, kazananlar ödüllendirildi ve ilk gün anısı olarak hepsi bu fotoğrafları sakladı.

Ama bitti mi, bitmedi… Bütün bunların yanı sıra, bir kavanoz dolusu alphabetti spaghetti ile kaç tane İngilizce kelime çıkarılabileceği sorusunu içeren eğlenceli bir quiz de hazırladık. Jönklörlük, tabak çevirme ve daha birçok şey üzerine sirk çalışmaları da yaptık.

Burada geçirecekleri zamanın geri kalanında daha birçok farklı aktiviteye katılmalarını sağlamak amacıyla planlar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de Şubat’ta gerçekleştireceğimiz ve “Yetenek Sizsiniz” formatının orijinalinden esinlenilen “EF’s Got Talent” yarışması...

Bizden şimdilik bu kadar... Daha birçok öğrenciye faydalı ve keyifli bir yurtdışı dil eğitimi deneyimi sunmak üzere Cambridge okulumuza bekliyoruz!

Sevgilerimizle,

EF Cambridge Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder