5 Ağustos 2011 Cuma

Zor tercih...

Bu sene üniversite sınavına giren öğrenciler, şu sıralarda tercih koşturmacası içerisinde... Sınav sonuçları ellerine ulaştı, şimdi de "hangi üniversiteyi kaçıncı sıraya yazsam?" diye düşünüyor, okullarındaki ve dersanelerindeki rehberlik öğretmenlerine danışıyor, aileleriyle konuşuyorlar. Gerçekten de zor bir karar çünkü tüm hayatlarını etkileyeceği tartışılmaz...

Tercihlerin yapılmasının ardından ne olacak? Yaklaşık 2 hafta içerisinde kesin sonuçlar belli olacak. Aslında bu gençler için asıl koşturmaca bundan sonra başlayacak.

Lisans eğitimi alacak öğrencilerin EF ile bir alternatleri var aslında, biliyor musunuz? Yurtdışında üniversite! İngiltere, Amerika, Avustralya veya Kanada'da üniversite okumak isterseniz; internet sitemizi inceleyebilirsiniz.

EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık Programı, dünyanın en büyük özel eğitim kurumu olan EF Education First'ün bir parçası... Bugüne kadar 15 milyondan fazla uluslararası öğrencinin yurtdışında eğitim görmesine yardımcı olduk.

Öğrencilerimizin yüksek eğitime yerleştirilmesini garanti etmek için her adımda yanlarında oluyoruz ve sonuçlar da bunu doğruluyor: Öğrencilerimizin %90'ı, ilk tercihleri olan üniversitelere yerleştiriliyor.

Amerika, Kanada, İngiltere veya Avustralya'da lisans eğitimi almak istiyorsanız; size yardım için hazırız!

Sevgilerimizle,
EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder