15 Şubat 2012 Çarşamba

Bize her gün Sevgililer Günü...

Bir Sevgililer Günü'nü daha geride bıraktık...Umarız hepinizin muhteşem geçmiştir. Kimileri bugünü ticari bir gün olarak bulur kimileri de sevgilerini farklı bir biçimde göstermek için bir fırsat olarak görür...

Her neyse 14 Şubat 2012 artık arkamızda kaldı. Şimdi ne yapmak gerek? Sevdiğimiz insanları önemsediğimizi, düşündüğümüzü ve sevdiğimizi her gün göstermek gerekmez mi? İlla hediyeler alarak-vererek değil bazen hayallerini gerçeğe dönüştürerek de onları mutlu edebiliriz.

Mesela sevdiğiniz insan,(anneniz, babanız, kardeşiniz, en yakın arkadaşınız ya da sevgiliniz) hep New York'a gitmek istemiştir de bir türlü imkan olmamıştır. Oysa ne güzel olur 2 günlüğüne de olsa New York'a gitmek, öyle değil mi?

İşte size fırsat!!! www.ef.com/loveNY adresine gidin, yarışmamıza katılın ve 3 arkadaşınıza hayatlarında unutamayacakları bir hediye verin. "Amaaan, ben de şans mı var? Bana çıkmaz ki! " dediğinizi duyar gibiyim. Yanılıyorsunuz, bir önceki yarışmanın kazananın Türkiye'den olduğunu unutuyorsunuz :)

Hadi şimdi şansınızı deneme zamanı...
Sevgiler,
Şirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder