16 Şubat 2011 Çarşamba

EF ile bir yıla neler sığar?

Bir yıla neler sığar, hiç düşündünüz mü? Keyifli sohbetler, eğlenceli geziler, yabancı dil eğitimi, ilelebet sürecek dostluklar... İsterseniz www.ef.com.tr/myEFyear sayfamıza bir bakın, öğrencilerimizin EF ile bir yılları nasıl geçmiş, öğrenin...


Koca bir yılı, birkaç fotoğrafa sığdırmak imkansız! Yeni bir kültürü tanırken, yeni yerler keşfederken ve dünyanın dört bir yanından arkadaşlar edinirken sahip olacağınız anılar, ömür boyu hatırlanacak!

Nisan başlangıçlı EF Yurtdışı Akademik Yıl kayıtları için kalan süre bitmek üzere ama sizin için birkaç yerimiz daha var. Son 48 saat! Kayıt Günlerimize gelin ve bu yılı, nasıl hayatınızın en heyecanlı, en keyifli, en harika yılı yapabileceğinizi yüz yüze anlatalım!

Kayıt günlerimiz 17 Şubat Perşembe ve 18 Şubat Cuma. Bu tarihlerde istediğiniz ofisimize saat 09:00 - 20:00 arası gelerek kayıt işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

EF Taksim Ofisi:
İnönü Cad. No:11/2 Gümüşsuyu Taksim İSTANBUL
Eğitim danışmanınız Duygu Çakıroğlu Varol

EF Suadiye Ofisi:
Bağdat Cad. No:405 Kat:2 D:4 Suadiye Kadıköy İSTANBUL

EF Ankara Ofisi:
Karum İş Merkezi D Asansörü Kat:3 No:382 Kavaklıdere ANKARA
Eğitim danışmanınız Bahar Akın

Yurtdışında EF yılınız sayesinde; hem yeni bir dilde akıcılık kazanacak, hem de kariyerinizi zenginleştireceksiniz. Dünya genelindeki 40'ı aşkın merkezimiz arasından, sahil kenarından büyük şehirlere, istediğiniz her yeri seçebilirsiniz. EF Yurtdışı Akademik Yıl programı, dil eğitiminizi akademik konularla birleştirmenizi sağlıyor.

Geleceğiniz için bir adım atın ve hemen kayıt olun! Yurtdışında EF yılınızı planlamak üzere size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Sevgilerimizle,

EF Yurtdışı Akademik Yıl Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder