17 Kasım 2011 Perşembe

Bir cihaz, aynı anda kaç işe yarayabilir?

Lütfen bu yazıyı okumadan önce şu siteyi ziyaret edin veya YouTube videosunu izleyin...


Siteyi ziyaret ettikten veya videoyu izledikten sonra, avucunuzun içine düşünebileceğinizden çok daha fazla yararlar koyan harika bir cihaz göreceksiniz. Normal bir cep telefonunun sunduğu özelliklerin yanı sıra video gösterici, canlı ses çeviricisi, kahve makinesi, harmonika ve traş makinesi işlevi gördüğü söylenen bu cihaz maalesef sadece kurgu bir cep telefonu...

Aslında Pomegranate Phone, Nova Scotia'nın tanıtım kampanyası...
Nova Scotia, Kanada'nın güneydoğu bölgesinde yer alan küçük bir şehir ve Atlantik Kanada'nın nufüsü en geniş bölgesi. Orada yaşayan, iş için ziyaret eden veya sadece turistik amaçlı gelen kişilere eşsiz bir deneyim sunan bu güzel şehir, gerçekten de bir cennet! İnternet sitesindeki "Release date" butonuna tıkladığınızda, Nova Scotia ile ilgili detaylı bilgi bulabiliyorsunuz.

Bu merak uyandırıcı kampanya, Nova Scotia'yı tanıtmak ve ilgi çekmek amacıyla oluşturulmuş. Burada önemli olan kampanyanın ilginç sunum şekli... Şöyle diyorlar: “Bir gün, istediğiniz her şeyi bir cihazın içerisinde bulabileceksiniz. Bugün ise istediğiniz her şeyi bir yerde bulabilirsiniz" Oldukça iddialı, değil mi?

EF Vancouver ve EF Toronto'da okuyan öğrencilerimiz, bu güzel şehri ziyaret etmeyi planları arasında ekleyebilir. Bizden tavsiye etmesi :)

Bizim öğrencilerimiz de aradıkları her şeyi EF okullarında buluyorlar desek yanlış olmaz herhalde :) Eğlenmek, keyifli vakit geçirmek, dünyayı keşfetmek, yeni kültürler tanımak, aynı zamanda yabancı dilinizi geliştirmek, uluslararası bir sınava hazırlanmak, dilde akıcılık kazanmak istiyorsanız; EF'in okulları sizi bekiyor!

Sevgiler,
Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder