30 Kasım 2011 Çarşamba

Kariyerinizi küreselleştirmek ister misiniz?

EF Uluslararası Dil Merkezleri olarak bu sene 3.'sünü gerçekleştirdiğimiz Global Intern yarışmamız başlıyooorrr!!!

18 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği EF Global Intern 2012 yarışmamızın kazananı; tüm seyahat, konaklama ve yemek masrafları EF tarafından karşılanarak, kendi seçeceği 3 farklı kıtada yer alan birinci sınıf şehirlerde 3 aylık staj imkanı elde edecek.

Detaylı bilgi için Global Intern 2012 internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Biz yine de kısaca anlatalım...

Yarışmaya katılmak isteyen gençlerin; özgeçmişlerini www.ef.com.tr/globalintern internet sitesine girmeleri ve bu stajın geleceklerini nasıl etkileyeceğini anlatan maksimum 3 dakikalık bir video en geç 31 Ocak 2012 tarihine kadar yüklemeleri gerekiyor.

EF’in jürileri; kazananı, katılımcıların özgeçmişlerini ve kişisel videolarını göz önünde bulundurarak seçecek.

Global Intern 2011 yarışması birincilerinden 20 yaşındaki Koreli Minjae Koo ne diyor?

“Staj yaptığım süre boyunca kişisel anlamda çok geliştim ve birçok değerli anım oldu. Şimdi Global Intern 2012’nin kazananını kutlamayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Minjae Koo’nun görevi EF’in uluslararası pazarlama kampanyalarını desteklemekti. Minjae’nin kıtalararası sorumlulukları, onu EF’in Zürih, Boston ve Şanghay ofislerine taşıdı.

Eğer siz de şimdiden kariyerinizi şekillendirmek ve diğerleri arasından farklılaşmak istiyorsanız, Global Intern 2012 yarışmamıza hemen katılın! Bol şans dileriz...

Sevgiler,
EF Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder