21 Kasım 2011 Pazartesi

Şanghay yolcusu kalmasın!

Bu sene Şanghay’a gidecekseniz ve bu satırları okuyorsanız çok şanslısınız... Neden mi? Çünkü artık Şanghay gibi devasa bir metropolde size yardımcı olacak ve önceden bu şehir hakkında bilgi toplamanızı sağlayacak bir kaynağınız var! :)

İşte karşınızda 2009 yılından beri Şanghay’da yaşayan bir blogcunun muhteşem bilgilerle dolu sayfası: www.sangayrehberi.com!


Sitede vize işlemlerinden alışverişe, gece hayatına ve yeme-içmeye dair çok faydalı bilgiler, birinci ağızdan aktarılıyor. Hemen tıklamadan önce şu bölümleri kaçırmadığınızdan mutlaka emin olun:

- “İstanbul-Şanghay” bölümünde Şanghay’a uçakla ilk defa gidecek olanlar için bütün uçuş deneyimi en ince ayrıntısına kadar anlatılmış. Uçuş heyecanınızı yenmek için birebir!
- “Gezmece” bölümünde mutlaka görmeniz gereken turistik bölgelere dair çok özel bilgiler var.
- Elbette Şanghay’a gitmişken Çin mutfağına dair her şeyi öğrenmeden dönmemek lazım ama uzun dönem Şanghay’da yaşamayı planlayanlar için işte blogun en güzel bölümü: “Şanghay’da Türk Tadı”! Tulum peynirinden gül aromalı lokuma kadar Türk mutfağının özel tatlarını Şanghay’da nasıl bulacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

Biz bu bloğu çok sevdik, EF ile Şanghay'da dil kurslarına gitmeyi düşünüyorsanız siz de mutlaka ziyaret edin!

Sevgiler,
Mine

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder