9 Aralık 2011 Cuma

Hayallerinizdeki merkeze balonlarımızla uçun...

EF Rüya Balonları yarışmamızı duymayan kaldı mı? Hayallerinizdeki merkeze EF'in balonlarıyla uçmak için acele edin...

Peki bu nasıl bir yarışma? EF Rüya Balonları yarışmamız için önce www.ef.com.tr/efdreamballoon adresine gidiyorsunuz, kayıt oluyorsunuz. Biz sizinle iletişime geçiyoruz ve size, her biri okulumuzu temsil eden 50 balon gönderiyoruz. Bu balonların üzerine hayalinizdeki merkezleri temsil eden resimler çiziyorsunuz. Mesela hayaliniz Paris'te dil eğitimi almaksa, bir Eiffel Kulesi çizebilirsiniz. :)

Daha sonra 50 balonu da alarak kendinizi sokaklara atıyorsunuz. Yanınıza bir arkadaşınızı almayı unutmayın, çünkü sokakta yapacağınız aktiviteyi birinin videoya alması gerekiyor. Sokakta yapacağınız aktiviteye gelince... Yoldan geçen herkesle röportaj yapmanız gerekiyor. Onlara onların hayallerindeki EF merkezini sormanızı istiyoruz sizden. Video maksimum 2 dakika uzunlukta olmalı!

1.nin ne kazanacağını merak ediyor musunuz? Kazanan şanslı kişiyi 2 haftalığına dünyanın dört bir yanında bulunan 42 okulumuzdan birine dil eğitimi için gönderiyoruz. Yarışmaya katılmak çok kolay, tek ihtiyacınız olan şey YARATICILIK!!!

Hepinize bol şans diliyoruz...

Sevgiler,
EF Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder