14 Aralık 2011 Çarşamba

New York, Hollywood, Paris, Vegas...

Sevgili EFormation Türkiye okurları (Özellikle bayanlar)!

Eğer Sophie Kinsella'nın kitaplarıyla ilgili yazdığımız Yoksa siz de alışverişkolik misiniz? isimli yazımızı keyifle okuduysanız, size yeni ve harika bir önerimiz var!

Lindsey Kelk'in adını daha önce duydunuz mu? Ya da "I Heart" serisini? Duymadıysanız biz hemen kendisini size tanıtalım:

Lindsey Kelk, New York'ta yaşayan İngiliz bir yazar ve çocuk kitapları editörü... Yazdığı romantik komedi kitapların yanı sıra Marie Claire UK'de bir köşe yazıyor. Ayrıca güzellik konusunda bir blogu da var.

Size bahsetmek istediğim konu ise "I Heart" serisi...


Yukarıda Lindsey'in "I Heart" serisi kitaplarını sırasıyla görüyorsunuz. Kahramanımız adı ise Angela Clarke!

Angela, New York aşığı bir blog yazarı. Erkek arkadaşı kendisini aldatıyor ve Angela ani bir kararla İngiltere'den Amerika'ya (New York'a) uçuyor. Macera da böyle başlıyor işte! Sonra neler oluyor neler... Bu macera sırasıyla onu Hollywood, Paris ve Vegas'a sürüklüyor.

Serinin son kitabı olan "I Heart Vegas", 8 Aralık'ta piyasaya çıktı ancak ben henüz Türkiye'de bulamadım. Merakla buraya geleceği günü bekliyorum :) Haa bir de son gelen habere göre "I Heart London" kitabı da yolda...

Yazarı daha yakından tanımak isterseniz;

İnternet sayfasının adresi şöyle: http://lindseykelk.com/

Güzellik hakkındaki blogu ise şurada: http://beautymecca.blogspot.com/

Ben bu kitapları çevirilerinden değil de, orijinal dilinden yani İngilizce okuyorum. İngilizce pratiği için iyi bir fırsat; çünkü öyle sürükleyici bir öykü ki kolaylıkla takip edebiliyorsunuz.

Merak ettiniz mi? O halde doooğru bir kitapevine. Angela Clarke sizi bekliyor! İyi okumalar...

Sevgilerimle,
Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder