30 Kasım 2011 Çarşamba

Kariyerinizi küreselleştirmek ister misiniz?

EF Uluslararası Dil Merkezleri olarak bu sene 3.'sünü gerçekleştirdiğimiz Global Intern yarışmamız başlıyooorrr!!!

18 yaş ve üzeri herkesin katılabileceği EF Global Intern 2012 yarışmamızın kazananı; tüm seyahat, konaklama ve yemek masrafları EF tarafından karşılanarak, kendi seçeceği 3 farklı kıtada yer alan birinci sınıf şehirlerde 3 aylık staj imkanı elde edecek.

Detaylı bilgi için Global Intern 2012 internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Biz yine de kısaca anlatalım...

Yarışmaya katılmak isteyen gençlerin; özgeçmişlerini www.ef.com.tr/globalintern internet sitesine girmeleri ve bu stajın geleceklerini nasıl etkileyeceğini anlatan maksimum 3 dakikalık bir video en geç 31 Ocak 2012 tarihine kadar yüklemeleri gerekiyor.

EF’in jürileri; kazananı, katılımcıların özgeçmişlerini ve kişisel videolarını göz önünde bulundurarak seçecek.

Global Intern 2011 yarışması birincilerinden 20 yaşındaki Koreli Minjae Koo ne diyor?

“Staj yaptığım süre boyunca kişisel anlamda çok geliştim ve birçok değerli anım oldu. Şimdi Global Intern 2012’nin kazananını kutlamayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Minjae Koo’nun görevi EF’in uluslararası pazarlama kampanyalarını desteklemekti. Minjae’nin kıtalararası sorumlulukları, onu EF’in Zürih, Boston ve Şanghay ofislerine taşıdı.

Eğer siz de şimdiden kariyerinizi şekillendirmek ve diğerleri arasından farklılaşmak istiyorsanız, Global Intern 2012 yarışmamıza hemen katılın! Bol şans dileriz...

Sevgiler,
EF Türkiye

24 Kasım 2011 Perşembe

Harika bir eğlence!

Kim demiş kutu oyunları artık eğlenceli değil diye? Bunu söyleyenler Trivial Pursuit'i bilmiyor olmalı!

Belki bu oyunu biliyorsunuzdur, belki de bilmiyorsunuzdur. Belki daha önce oynamışsınızdır ya da hiç denememişsinizdir. Eğer bilmiyorsanız veya denemediyseniz, kesinlikle en kısa sürede denemenizi tavsiye ederim...

Dünya çapında üne kavuşan Trivial Pursuit isimli keyifli oyun, genel kültür ve popüler kültür konulu bir kutu oyunu...

1979 yılında spor editörü Scott Abbott ve fotoğraf editörü Chris Haney tarafından geliştirilen bu oyun, 1982 yılında John Haney ve Ed Werner'ın desteğiyle piyasaya sunuldu.

Trivial Pursuit oyununu bilmeyenlere biraz bilgi verelim:

6 bölmeli tekerleğe benzeyen bir yol haritası var. Bu harita coğrafya, tarih, bilim ve doğa gibi farklı temaları temsil eden renklere ayrılmış. Oyuncular zar atarak piyonlarını harita üzerinde ilerletiyor. İlerlerken de hangi renkte dururlarsa, o rengi temsil eden temanın kartlarından bir soruyu cevaplaması gerekiyor. Bazı duraklar diğerlerinden daha önemli ve bu duraktaki soruyu bilenler, piyonun içine koyulmak üzere özel bir esktra piyon kazanıyor. Amaç, tüm temalardan birer piyonu en kısa süre içerisinde kendi piyonunuzun içine yerleştirebilmek...

Bu arada sorular kartların üzerinde yazıyor ve her bir kartta tüm temalardan birer soru yer alıyor. Cevaplar ise kartların arkasında.

Hasbro tarafından üretilen Trivial Pursuit, gerçekten iyi bir eğlence kaynağı! Üstelik bir sürü bilgi de ediniyorsunuz. Bugüne kadar 90 milyondan fazla oyun satılmış; birçok ülkede ve birçok dile çevrilerek... Ayrıca oyunun; Trivial Pursuit Family, Trivial Pursuit For Kids Game gibi versiyonları da bulunuyor.

Eğer Trivial Pursuit oyununu denemediyseniz gerçekten oynamanızı tavsiye ediyorum. Hem eğlenceli vakit geçirecek, hem mevcut bilgilerinizi sınayacak, hem de yepyeni genel kültür bilgileri edineceksiniz!

Şimdiden bol şanslar!

Sevgiler,
Kübra

Cerrahların inanılmaz dünyası...

Tıp sektörünü oldum olası ilginç bulmuşumdur. Sürekli acil vakalar, yardım bekleyen insanlar, ameliyatlar... "Doktorların işi gerçekten de zor olmalı" derken, Grey's Anatomy ile tanıştım ve onların dünyasını daha da yakından tanımaya başladım.


Milyonlarca kişi tarafından izlenen Grey’s Anatomy, çok başarılı bir Amerikan tv dizisi... Amerikan film yazarı, direktör ve prodüktör Shonda Rhimes tarafından yaratılan bu dizi, ABC kanalında yayınlanıyor ama bölümlerini internet üzerinden izlemek de mümkün. Grey’s Anatomy'nin hikayesi; bir grup cerrahın medikal ve kişisel yaşamlarının etrafından gelişiyor.

Gray’s Anatomy isimli medikal kitaptan ilham alınarak çekilen dizi, Washington'da yer alan Seattle Grace Hastanesi'nde geçiyor. Hikayenin ana kahramanları Dr. Meredith Grey ve Dr. Derek Shepard. Bu tv dizisinin başarısında sürükleyici hikayesi kadar, başarılı kadrosunun da büyük etkisi var. Dizide birçok ünlü oyuncu yer alıyor. Doktor karakterleri şöyle: Ellen Pompeo (Meredith rolü), Patrick Dempsey (Derek rolü), Sandra Oh (Cristina rolü), Justin Chambers (Alex rolü), Chandra Wilson (Miranda rolü), James Pickens, Jr. (Richard rolü), Sara Ramirez (Callie rolü), Eric Dane (Mark rolü).

Şu anda 8. sezonu devam eden bu muhteşem diziyi izlemediyseniz, bir an önce göz atmanızı tavsiye ediyorum. Eğer maceralı ve aşk dolu bir hikaye izlemek istiyorsanız, Grey's Anatomy tam size göre!

EF Seattle'da okuyan öğrencilerimize özenmek için bir sebep daha... :)

Sevgiler,
Kübra

23 Kasım 2011 Çarşamba

Bu yazımız anne ve babalara...

Çocuklarınızı erken yaşta yurtdışı eğitime göndermek, çoğunlukla zorlu bir karar sürecidir. Çocuğunuzun evden uzakta geçireceği bu sürede çok eğleneceğini, yabancı dilini de iyi bir şekilde geliştireceğini biliyorsunuz ama aynı zamanda "gözbebeğinizi" keşfedilmemiş bir merkeze, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla yaşadığı normal hayattan uzağa göndermeye de korkuyorsunuz.

Ama korkmanıza hiç gerek yok, bu hayatının deneyimi olacak!

Çocuğunuz yeni bir kültürü, yeni değerleri, yerel gelenekleri tanıyacak ve daha da önemlisi ömür boyu süren arkadaşlıklar edinecek. Elbette çocuğunuzun bilmediği bir yerde bazı zorluklarla karşılaşması söz konusu olabilir ama bu da onları olgunlaştıran ve büyüten bir şey zaten... Bu yüzden sizlere önerim; çocuğunuzu yurtdışına gönderin ve böyle muhteşem bir gelişim fırsatını kaçırmayın!

EF'te sunulan 13-18 yaş arası programları incelemek isterseniz, burayı tıklayarak internet sitemize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaya hazırız!

Sevgilerimle...

Henrik Nilsson
Sales Manager
EF Zurich Central Office

21 Kasım 2011 Pazartesi

Şanghay yolcusu kalmasın!

Bu sene Şanghay’a gidecekseniz ve bu satırları okuyorsanız çok şanslısınız... Neden mi? Çünkü artık Şanghay gibi devasa bir metropolde size yardımcı olacak ve önceden bu şehir hakkında bilgi toplamanızı sağlayacak bir kaynağınız var! :)

İşte karşınızda 2009 yılından beri Şanghay’da yaşayan bir blogcunun muhteşem bilgilerle dolu sayfası: www.sangayrehberi.com!


Sitede vize işlemlerinden alışverişe, gece hayatına ve yeme-içmeye dair çok faydalı bilgiler, birinci ağızdan aktarılıyor. Hemen tıklamadan önce şu bölümleri kaçırmadığınızdan mutlaka emin olun:

- “İstanbul-Şanghay” bölümünde Şanghay’a uçakla ilk defa gidecek olanlar için bütün uçuş deneyimi en ince ayrıntısına kadar anlatılmış. Uçuş heyecanınızı yenmek için birebir!
- “Gezmece” bölümünde mutlaka görmeniz gereken turistik bölgelere dair çok özel bilgiler var.
- Elbette Şanghay’a gitmişken Çin mutfağına dair her şeyi öğrenmeden dönmemek lazım ama uzun dönem Şanghay’da yaşamayı planlayanlar için işte blogun en güzel bölümü: “Şanghay’da Türk Tadı”! Tulum peynirinden gül aromalı lokuma kadar Türk mutfağının özel tatlarını Şanghay’da nasıl bulacağınızı buradan öğrenebilirsiniz.

Biz bu bloğu çok sevdik, EF ile Şanghay'da dil kurslarına gitmeyi düşünüyorsanız siz de mutlaka ziyaret edin!

Sevgiler,
Mine

18 Kasım 2011 Cuma

Barış, Harvard Business School'u fethetti! :)

Çoook mutluyuz!!! Neden mi? Çünkü eski öğrencimiz Sevgili Barış Bekdaş, EF Boston'daki Pre-masters eğitiminin ardından girdiği Northeastern Üniversitesi'nden mezun oldu ve Harvard Business School'da çalışmaya başladı!!! Barış, seni yürekten tebrik ediyor ve seninle gurur duyuyoruz!!!

Barış'ın da söyleyeceği birkaç şey var. Söz senin Barış Bekdaş :)

***

Herkese merhaba,

Adım Barış Bekdaş, Türkiye’den gelen uluslararası bir öğrenciyim. Boston’a 2008 yılında EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık ile Pre-masters programımı tamamlamak üzere geldim ve o zamandan beri şehirden ayrılamadım. EF, yurtdışındaki hayatımın ilk adımıydı ve oldukça iyi bir adım gibi görünüyor. Northeastern Üniversitesi’ne kabul edildim ve oradan mezun oldum. Şu anda Harvard Business School’da Medya Hizmetleri Uzmanı olarak çalışıyorum. Amerika’da kendimi çok geliştirdim ve burada olmaktan çok mutluyum.

EF’te eğitim almaya 2008 yılında Pre-masters öğrencisi olarak başladım. Harika zamanlardı. Birçok insanla tanıştım ve harika vakit geçirdim. 13 kişilik küçük bir sınıfın parçasıydım. Güney Amerika, Asya ve Rusya’dan öğrenciler vardı. Herkesin aklında bir hayali ve farklı planları vardı. Hepimizin farklı altyapıları vardı. O günlere baktığımda, EF’te bir grup zeki insanla birlikte eğitim almanın yaptığım en iyi şey olduğunu düşünüyorum. Açıkçası, ben biraz sessiz biriydim ve telaffuzum başlangıçta sınıf içerisinde iletişim kurmamı zorlaştırıyordu ama beni şimdi görmelisiniz. Elbette çok iyi eğitmenlerimiz de vardı. “Çok iyi” derken “harika” demek istiyorum. Eğitmenlerin en iyi özelliklerinden biri yurtdışı deneyimlerinin olmasıydı, böylece Amerika’da bir sınıfta neler hissettiğinizi biliyorlar. Sınıf arkadaşlarımın ve eğitmenlerimin yardımıyla, mezuniyetten sonraki adımım için kendimi hazırladım. Etrafımdaki kişilerden birçok şey öğrendiğim için EF’teki çevreyi gerçekten takdir ediyorum. Sınıf arkadaşlarım hevesli ve akıllılardı; hangi okula başvuracaklarını biliyorlardı, akıllarında hedefleri vardı ve benimle birlikte çalışıyorlardı. Bilmiyorum acaba beni ne kadar motive ettiklerini biliyorlar mı...

EF’teki programımı bitirmeden önce, diğer arkadaşlarımın üniversiteye başvurması gibi ben de Northeastern Üniversitesi’ne başvurmuştum. TOEFL öğretmenimiz Joanne, istediğimiz programlara başvurmak için hazır olduğumuzdan emin olmamızı sağladı. Amerika’da bir kolejde eğitim almanız için gereken en önemli şey, başvuru için gerekli olan şeyleri bir arada toplayabilmek. Sınıf arkadaşlarım ve öğretmenlerim sayesinde programım için gerekli TOEFL skorunu, not ortalamasını ve başvuru ücretini hala hatırlıyorum. İşin iyi tarafı; deneyimli birinin size hedeflerinize ulaşma yolu boyunca yol göstermesi... Benim için Joanne böyleydi. Northeastern Üniversitesi’nde yaklaşık 2 yıl eğitim aldım. Mezun olmadan BT alanında 10 aylık bir staj deneyimim de oldu.

Üniversiteler ve programlar arasındaki avantaj ve dezavantajları bilmeniz sizin için çok önemli... Ben, üniversitemdeki Co-op programından büyük fayda gördüm. Bir sınıf arkadaşım EF'ten mezun olduktan sonra San Fransisco'da eğitim aldı ve eminim ki o da en az benim olduğum kadar mutluydu. EF'te eğitim almak harika ama kolejde eğitim almak daha da harika! Daha çok bilgiye ulaşabiliyorsunuz ve gelecek kariyerinize bir adım daha yaklaşıyorsunuz.

Northeastern Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra, çalışmak ve deneyim kazanmak için Boston’da kalmaya karar verdim. Bu sebeple şu anda Harvard Üniversitesi’nde çalışıyorum. Amerika’nın ekonomik durumundan ve uluslararası bir öğrenci olmaktan korkmayın. Yarışa birçok kişiden geride başladığımız bir gerçek ama aksi halinde işin bir eğlencesi olmazdı. Potansiyel öğrencilere birkaç tavsiye; EF Yurtdışı Üniversite Hazırlık ile eğitim alın, sıkça dışarı çıkın ve ne zaman yapabiliyorsanız kendinizi zorlayın, sınayın... Hayat sizi bekliyor, neden onun bir parçası olmayasınız?

Sevgiler,

Barış Bekdaş

17 Kasım 2011 Perşembe

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti: Bölüm 1 yarın sinemalarda! Biletinizi aldınız mı?

Alacakaranlık Şafak Vakti: Bölüm 1 (The Twilight Sage: Breaking Down)'i merak edenlerin heyecanı yarın son buluyor.

Kitaplarının çıktığı ilk günden beri bir fenomen haline gelen Alacakaranlık serisinin son kitabının filmi 18 Kasım 2011'de vizyona giriyor. Şafak Vakti bölümü sinema izleyicisinin karşısına 2 bölüm olarak çıkacak. Aynı Harry Potter'da olduğu gibi filmin sonunu biraz daha merak edip, sabırsızlıkla bekleyeceğiz anlaşılan.

Fragmanı sanırız artık izlemeyen yoktur ama biz kısa bir özet geçelim isterseniz. Yarın vizyona girecek filmde Edward ve Isabella evleniyor. Muhteşem çiftimizin evlilik haberini alan Jacob, önceki filmlerde olduğu gibi yine bu duruma oldukça sinirleniyor. Evliliklerini rüya gibi bir balayı ile kutlayan Edward ve Bella'nın yine filmin bu bölümünde hamile kaldığını öğreniyoruz. Fragman burada bitiyor, gerisini merak edenler yarın sinemalardaki yerini almayı unutmasın...

Keyifli seyirler...
Şirin

Bir cihaz, aynı anda kaç işe yarayabilir?

Lütfen bu yazıyı okumadan önce şu siteyi ziyaret edin veya YouTube videosunu izleyin...


Siteyi ziyaret ettikten veya videoyu izledikten sonra, avucunuzun içine düşünebileceğinizden çok daha fazla yararlar koyan harika bir cihaz göreceksiniz. Normal bir cep telefonunun sunduğu özelliklerin yanı sıra video gösterici, canlı ses çeviricisi, kahve makinesi, harmonika ve traş makinesi işlevi gördüğü söylenen bu cihaz maalesef sadece kurgu bir cep telefonu...

Aslında Pomegranate Phone, Nova Scotia'nın tanıtım kampanyası...
Nova Scotia, Kanada'nın güneydoğu bölgesinde yer alan küçük bir şehir ve Atlantik Kanada'nın nufüsü en geniş bölgesi. Orada yaşayan, iş için ziyaret eden veya sadece turistik amaçlı gelen kişilere eşsiz bir deneyim sunan bu güzel şehir, gerçekten de bir cennet! İnternet sitesindeki "Release date" butonuna tıkladığınızda, Nova Scotia ile ilgili detaylı bilgi bulabiliyorsunuz.

Bu merak uyandırıcı kampanya, Nova Scotia'yı tanıtmak ve ilgi çekmek amacıyla oluşturulmuş. Burada önemli olan kampanyanın ilginç sunum şekli... Şöyle diyorlar: “Bir gün, istediğiniz her şeyi bir cihazın içerisinde bulabileceksiniz. Bugün ise istediğiniz her şeyi bir yerde bulabilirsiniz" Oldukça iddialı, değil mi?

EF Vancouver ve EF Toronto'da okuyan öğrencilerimiz, bu güzel şehri ziyaret etmeyi planları arasında ekleyebilir. Bizden tavsiye etmesi :)

Bizim öğrencilerimiz de aradıkları her şeyi EF okullarında buluyorlar desek yanlış olmaz herhalde :) Eğlenmek, keyifli vakit geçirmek, dünyayı keşfetmek, yeni kültürler tanımak, aynı zamanda yabancı dilinizi geliştirmek, uluslararası bir sınava hazırlanmak, dilde akıcılık kazanmak istiyorsanız; EF'in okulları sizi bekiyor!

Sevgiler,
Kübra

14 Kasım 2011 Pazartesi

İngiltere'nin en ılık şehri: Bournemouth

Merhaba Sevgili EFormation Türkiye okurları,

Nasılsınız? Umarız iyi bir bayram tatili geçirmişsinizdir. Bayramda boş durmadık, EF Bournemouth Okul Müdürü Matt Llewellin ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bournemouth'u yakından tanımak isterseniz buyrun :)

***

EF Türkiye: Merhaba Matt! Öncelikle bize vakit ayırdığın için çok teşekkürler! Seninle EF Bournemouth hakkında konuşmak istiyoruz. Okul ne zaman açıldı?

Matt: Merhaba Türkiye! :) Asıl ben teşekkür ederim, EF Bournemouth'u anlatmak hoşuma gider. Sorunun cevabına gelince, okulumuz kapılarını ilk kez 1999 yılında açtı.

EF Türkiye: Okul nerede? Yeri konusunda bilgi verebilir misin?

Matt: Okulun konumu gerçekten harika! Şehir merkezinden ve Bournemouth’un 7 millik ödüllü sahillerinden sadece 10 dakika yürüyüş mesafesinde...

EF Türkiye: Gerçekten de harika bir konumu varmış. Peki okulda hangi seçmeli dersleri sunuyorsunuz? En çok tercih edilen hangisi?

Matt: PET, IELTS gibi sınav hazırlık derslerinin yanı sıra kelime bilgisi, dil bilgisi, iletişim becerileri ve yazım teknikleri gibi seçmeli dersler sunuyoruz. İletişim becerileri dersimiz şu anda en popüler olan... Ayrıca iş becerileri konulu yeni bir seçmeli ders hazırlığı içerisindeyiz ve eminiz ki İş İngilizcelerini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz arasında oldukça popüler olacak...

EF Türkiye: Harika bir haber bu! Eminiz öğrenciler mutlu olacaktır. Peki öğrencilerinize hangi konaklama seçeneklerini sunuyorsunuz?

Matt: Öğrencilerimiz aile yanında veya yurtta konaklayabiliyor. Aile yanında kalan öğrenciler, İngiliz yaşam tarzını deneyimleme ve yeni İngilizce becerilerini İngilizce konuşan kişilerle pratik etme imkanına sahip oluyor. Bournemouth'ta 2 çeşit aile yanı konaklaması sunuyoruz. İlki, her evde en fazla 4 öğrencinin kaldığı ve odaların tek veya iki kişilik olduğu sistem. Diğeri ise 8 kişiye kadar kapasitesi olan ve yine tek veya iki kişilik odaları bulunan evler. İkinci seçenek daha bağımsız bir atmosfer sunuyor ve öğrenciler ev sahipleriyle daha az kontak kuruyor.

Tüm yıl açık olan yurdumuz The Outlook Annex; tam Bournemouth'un kalbinde, mağazalara, eğlenceye ve sahile yakın bir konumda bulunuyor. Öğrencilerimiz tek kişilik ve banyolu odalarda ortak mutfak kullanımlı şekilde konaklıyor. Yurtta paylaşımlı mutfak, öğrenci salonu, çamaşır imkanları, Wi-Fi internet erişimi de var. Bu yurt yalnızca 16 yaş ve üzeri öğrenciler için uygun.

Yoğun sezonumuzda, okula ve şehir merkezine yürüyüş mesafesinde bulunan yaz yurtları da önerebiliyoruz. Odalar tek kişilik, iki kişilik veya 3/4 kişilik olabiliyor ve hepsinin banyosu içinde... Yaz yurdunda kalan öğrencilere kahvaltı ve akşam yemeği de sunuluyor.

EF Türkiye: Ne tür aktiviteler sunuyorsunuz? Hangisi en çok beğeniliyor?

Matt: EF Bournemouth olarak dans, film geceleri vb. aktiviteleri içeren haftalık bir program sunuyoruz. Bu aktiviteler ücretsiz veya çok düşük maliyetli oluyor. Aktivite Yöneticisi; ayrıca, öğrencilerin ilgi ve katılımlarını dikkate alarak spor müsabakaları ve turnuvaları düzenliyor. Partiler ve pub geceleri de, müzikallere veya tiyatro oyunları gibi düzenli olarak organize ediliyor.

"EF Bournemouth’s Got Talent" isimli kültürel gecelerimiz, öğrenciler ve EF ekibi tarafından tartışmasız en çok beğenilen etkinlik...

EF Türkiye: Çok keyifli olduğu belli! Yarışmayı biz de merak ettik doğrusu. Peki öğrencileriniz hangi ülkelerden geliyor?

Matt: Okulda birçok milliyetten öğrencimiz var ama tüm EF Bournemouth ekibi elbette daha çok Türk öğrenci görmek istiyor! :)

EF Türkiye: Bournemouth'tan İngiltere'deki diğer şehirlere gitmek kolay mı?

Matt: Jurassic Coast, New Forest ve sayfiye olarak kullanılan tipik eski İngiliz villaları; tren veya otobüsle kolaylıkla ulaşılabilecek mesafede. Londra ise trenle 1,5 saat uzaklıkta. İngiltere'nin diğer bölgelerine de harika ulaşım imkanları var. İster okul gezileriyle isterseniz bağımsız olarak yolculuk edin; Bournemouth, Birleşik Krallık'ın geri kalanını keşfetmek için harika bir yer...

EF Türkiye: Ama elbette bu gezileri yapmak için hava koşullarının da uygun olması gerekir. İngiltere'nin bulutlu havası sence Akdeniz'den gelen öğrencileri nasıl etkiliyor?

Matt: İngiltere'nin havası Akdeniz'den farklı ama bu da deneyimin bir parçası... Özellikle Bournemouth, İngiltere'de tüm yıl iklimini en iyi olan şehir olarak harika bir seçim!

EF Türkiye: Peki EF Bournemouth ekibi birkaç şey söylemek ister mi?

Matt: Elbette... Buyrun sizi tanıştırayım :)


Graeme Crampton (Akademik Direktör): EF Bournemouth, devamlı olarak İngiltere'nin en yüksek öğretmen değerlendirme notlarını alıyor!

Tanya Adey (Müşteri Destek Yöneticisi): 2009 yılında "Yılın EF Okulu" ödülünü, 2010 ve 2011 yıllarında ise "Müşteri Hizmetleri Kralları" ödülünü aldık. Öğrencilere ayrıcalıklı hizmet sunmayı garanti ediyoruz!

Nikola Mace (Yurt Yöneticisi): Yıl boyunca açık olan yurdumuz The Outlook Annex, İngiltere'de en düşük fiyatlara tek kişilik banyolu odalar sunuyor!

Sharon Hardy (Konaklama ve Sosyal Yardım Yöneticisi): Millerce uzunlukta kumlu sahiller, yakınlarda ulusal parklar, harika alışveriş imkanları ile Bournemouth hem güvenli hem de arkadaş canlısı bir merkez...

Leanne Joy (Küçük Yaş Grubu Yöneticisi): Yazın küçük yaş grubuna özel ayrı okulumuzla; kendini bu yaş grubu öğrencilerine unutulmaz ve güvenli bir deneyim sunmaya adamış, çok deneyimli ve müşteri odaklı bir ekibiz!

Steve Bates (Grup Yöneticisi): 10 kadar küçük bir sayıdan 500 gibi büyük sayılara kada gruplara hizmet verme deneyimimizle, müşterilerimize ödedikleri paranın karşılığını vermek amacındayız!

Tarek Benamor (Aktivite Yöneticisi): Geniş bir üniversite şehri olarak, tüm yıl boyunca öğrencilerin katılabileceği birçok aktivitemiz oluyor. Böylece öğrenciler, mevsime bağlı olmaksızın geniş bir aktivite yelpazesinden istediğini seçebiliyor.

***

İşte böyle... Siz de İngiltere'nin en ılık şehrinde harika vakit geçirmek istiyorsanız; Bournemouth ideal seçim!

Sevgilerimizle,

EF Türkiye