30 Ocak 2012 Pazartesi

Karlar düşer...

Bugün İstanbul kara teslim... Birçok kişi evlerinden çıkmamayı tercih ediyor. Evde sahlep keyfi, pencerenin önünden kar yağışını izlemek nasıl da güzel gelir.

Bir de evden çıkmak zorunda olanlar var ki işte bu yazı tam onlara göre. Çünkü madem dışarı çıkmak zorunda kaldık bari karda yapabileceğimiz aktivitelere göz atalım istedik. Eğer Avrupa Yakası'ndaysanız ve yolunuz Taksim civarına düşüyorsa mutlaka ama mutlaka EF'e uğrayın. Anadolu Yakası'nda olanlar içinse EF Suadiye çaylarını hazırlamış bile! :) EF Taksim ofisinden çıktıktan sonra da, J'adore chocolatier cafe 'ye giderek sıcak çikolatalarınızı bu harika cafe'de kar yağışını izleyerek yudumlayabilirsiniz.

"Yok cafe'ler çok soğuktur daha sıcak ortamlar gerek" diyenlerdenseniz, hemen koşun bir sinemaya. Bu hafta hangi filmler var bir bakalım isterseniz. Karanlıktan Korkma, Neşeli Ayaklar, Berlin Kaplanı, Artist bizim favorilerimiz.

Karda yapılan yürüyüşler, sizi de derin düşüncelere itiyorsa, takın kulaklığınızı ve biraz şarkı dinleyerek her şeyden sıyrılın. Caroline Neron, Norah Jones, Adele, The Pierces, Michael Bublé Jason Mraz... Ruhunuzu dinlendiren başka hangi şarkılar var?

Akşam haberlerinde karda kayıp düşenleri gösteren haberlerin içinde yer almak istemiyorsanız, aman dikkat edin ve karın keyfini çıkarın... :)

Siz de kar yağdığında kendinizi kar küresinin içindeymiş gibi hissetmiyor musunuz?

Sevgiler,
Şirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder