12 Ocak 2012 Perşembe

Moda tutkunlarına müjde!

Moda sizin için vazgeçilmezler arasında mı? Tasarım haberlerini takip eder misiniz? Gardorabınızın önünde her gün 15 dakikadan fazla vakit geçiriyor musunuz? Özellikle kıyafet ve ayakkabı alışverişi tutkunuza hakim olamıyor musunuz? Peki kendinizi yaratıcı buluyor musunuz?

Cevaplarınızdan çoğu evet ise size harika bir haberimiz var! EF'in moda tasarımına özel bir İngilizce programı var! :) Eğer moda tasarımı üzerine kendinizi ve İngilizce dil seviyenizi geliştirmek isteyorsanız, bu program tam size göre!

Bu özel programımızdan kısaca bahsedelim: Yaklaşık 9 veya 6 aylık sürelerle sunulan moda tasarımı konulu Advanced Diploma programı, hem modanın gösterişli dünyasının hızlı temposuna ayak uydurma, hem de İngilizce dil becerilerini geliştirme konusunda öğrencilere yardımcı oluyor. New York ve Londra’daki okullarımızda sunuluyor. Bu program sayesinde İngilizce konuşmada akıcılık kazanırken, moda ve tasarım dünyasında yerinizi almak üzere hazırlanabilirsiniz.


Program ayrıca; öğrencilere sektörü yakından tanıma fırsatı sunuyor ve profesyonel girişimlerinde ihtiyaç duyacakları moda jargonunu da öğretiyor. Trendleri tahmin ve tarif etme, pazarlanabilir bir kreasyon yaratma ve yaratılan ürünleri satmanın en iyi yöntemlerini öğrenme gibi farklı alanlarda da uzmanlaşıyorlar. Programa kabul koşulları lise mezunu olunması ve B2 İngilizce dil seviyesi... Bu özelliklere sahip herkes programlara katılabiliyor.

Eğer hayalinizde moda tasarımı ile ilgili bir iş alanı varsa, bu özel mesleki dil sertifikası programını kaçırmayın derim! :)

Sevgiler,
Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder