16 Ocak 2012 Pazartesi

Voca gezegeninden gelenler...

"Duymak üzere olduğunuz şey, saf insan sesi! Enstrüman yok! Ses efekti yok! Saf, canlı!"

İşte bu cümlelerin İngilizcesi ile başlıyor bu yazımıza kaynak olan video... Ve "play" tuşuna basmanızla birlikte sizi bambaşka bir dünyaya götürüyor, şok ediyor, eğlendiriyor, heyecanlandırıyor, şaşırtıyor... Neden mi bahsediyorum? The Voca People'dan tabii :)

Daha önce The Voca People ismini duymuş muydunuz bilmiyorum ama bu yazıdan ve videolarını izledikten sonra pek unutabileceğinizi sanmıyorum :)


The Voca People grubu kendilerini "Tüm iletişimin müzik ve vokal ifadelerle yapıldığı, güneşin arkasında yer alan Voca gezegeninden gelen dostcanlısı yaratıklar" olaran tanımlıyor. Onlar, çok başarılı bir vokal teatral performans grubu. Vokal sesleri ve akapella tarzını modern beat-box ile birleştirerek farklı bir yorum sunuyorlar. Grup; Sanat Direktörü Lior Kalfo, Müzik Direktörü Shai Fishman ve Prodüktörler Revital ve yine Lior Kalfo ile çalışıyor. Eğer bir Myspace kullanıcısı iseniz sayfalarına şuradan ulaşabilirsiniz: http://www.myspace.com/vocapeople

Videolarını izlemek isterseniz lütfen ilk video için burayı ve ikinci video için burayı tıklayın :)


En yakın gösterileri 31.01.2012 tarihinde Fransa'da. Belki Paris ve Nice okullarında okuyan EF öğrencileri, bu muhteşem gösteriyi izlemeye gidebilir. Gösterilerin tarihleri ve biletler için şuraya bakabilirsiniz: http://www.voca-people.com/tickets.aspx

İşte böyle... Gerçekten de çok etkileyici bir grup değil mi? Ben gene The Voca People dinlemeye döneyim. Size de iyi dinlemeler :)

Sevgiler,
Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder