27 Temmuz 2012 Cuma

Bir tutam yararlı link daha...

Yine bir "yararlı linkler" yazısıyla karşınızdayız :) Umarız daha önceki 2 yazımızda sunduğumuz linkler hoşunuza gitmiştir ve işinize yaramıştır. Lafı uzatmadan hemen linklerimize geçelim...

İlk yararlı linkimiz Avrupa’nın önde gelen seyahat arama sitelerinden biri... Binden fazla havayolundaki milyonlarca uçuş arasından anında çevrimiçi karşılaştırma yapabilen Skyscanner, esnek arama seçenekleriyle en iyi teklifleri görebilmenizi sağlıyor. Tatil planları yapıyorsanız; komisyon eklenmeyen en düşük ücretten faydalanabilmek için bu siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Şimdiden iyi tatiller dileriz :)

Çok mu çalışıyorsunuz? Hep yoğun musunuz? Bir sürü derdiniz mi var? Hayat bazen çok mu acımasız? Aslında söylenecek çok da bir şey yok: Ölüm Var Abi :)

Gelecekte nerede olacağınızı, neler yapacağınızı düşündünüz mü? Peki ya gelecekteki kendinize bir not iletmeyi? Hayal mi? Aslında hiç de değil... FutureMe.org, gelecekteki kendinize e-posta göndermenizi sağlayan bir internet sitesi... Site üzerinden kendinize bir e-posta yazıyorsunuz ve yazdığınız bu e-posta, istediğiniz tarihte size gönderiliyor. Denemeye ne dersiniz? :)

Yeni bir hobi edinmek istiyorsunuz ama neye, nasıl ve nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz? O halde bu siteyle tanışmanızın vakti geldi demektir: eHow sitesinde 30 farklı kategoride bilgi bulabiliyorsunuz. Bu site; 2 milyondan fazla yazı ve video, online destek ve kişilerin deneyimlerini ve geri bildirimlerini paylaşabilecekleri bir platform sunuyor. Örneğin parlak farların nasıl sürüldüğünü veya LinkedIn hesabınızın işverenler için nasıl daha çekici hale getirilebileceğini öğrenmek istiyorsanız tıklayın.

Bazen merak ederiz; "New York'taki en popüler ünlüler kim?" ya da "Fransa'daki en popüler araba markaları neler?" Peki bunu nasıl öğreneceğiz? İşte burada Google Arama Trendleri bize çözüm sunuyor. Bu siteyle belirli bölgeler, kategoriler, zaman dilimleri ve özellikler üzerinde arama hacmini karşılaştırabilirsiniz. "Google Arama Trendleri'ni nasıl kullanabilirim?" diyorsanız hemen tıklayın.

Eğer bir bulmacasever iseniz, bu site çok hoşunuza gidebilir! E-kolay'ın bilgi yarışması sitesinde spor, müzik, sinema, tarih, magazin, politika gibi birçok alanda bilgi dağarcığınızı test edebiliyorsunuz. Her hafta ilk 10 kişiye de özel hediyeler veriyorlar. Denemeye değer :)

Size sadece 5 saniye verseydik, kendinizi nasıl anlatır, nasıl ifade ederdiniz? Biraz zor, üstüne düşünmek lazım. Değil mi? Dünyanın dört bir yanından ilginç ve komik örnekleri görmek istiyorsanız; 5-Second Films sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bu ilginç site, Brian “Boss Man” Firenzi'nin 2005 yılının ilkbaharında yarattığı bir site. Kural çok basit: 2 saniye başlangıç başlıkları, 5 saniye video ve 1 saniye bitiş başlıkları... toplam 8 saniyelik bir video çekmek! Bol şanslar...

Linklerimiz şimdilik bu kadar... Yeni ilginç ve yararlı linklerle yine karşınızda olacağız :)
İyi hafta sonları!
Kübra

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder