7 Şubat 2011 Pazartesi

Taylor Swift'le tanışmak

Britney Spears’dan, Beyonce’den, Rihanna’dan, Miley Cyrus’tan hatta Lady Gaga'dan bile daha fazla konuşulan biri var. Amerika şu sıralar Taylor Swift’le çalkalanıyor. Amerikan halk müziği dalında kendi şarkılarını yazıp söyleyen Swift hem çok başarılı hem de çok güzel.

Hannah Montana serisinin güzellerinden Taylor Allison Swift, yani bilinen adıyla Taylor Swift, pek çok Hollywood ünlüsünün sahip olamadığı bir özelliğe sahip. Üstelik bu özelliği kendisinden daha tecrübeli yıldızları da kıskandırıyor. Şöhretin getirdiklerini çok tecrübeli bir şekilde karşılayan Swift, hayranları için vazgeçilmez oldu bile.

20 yaşındaki yıldız; People dergisi tarafından da en doğal güzel seçildi. Aşk hayatıyla gündeme gelse de onun için şu sıralar sadece bir kişi önemli: Jake Gyllenhaal. Ayrıldıkları yönünde dedikodular çıksa da çift çekilen son fotoğraflarında oldukça mutlu görünüyor.

Müziği konusundaysa tüm tartışmalara kendini kapamış durumda. Albümlerindeki kendisine ait şarkılarının hep birilerine ithafen yazdığını açık yüreklilikle her yerde ifade ediyor.

Peki bu güzel starla tanışmaya ne dersiniz? Peki ya size, bu şansı veriyoruz desek? :) Heyecanlandınız di mi? Hatta belki de inanmadınız bize ama www.ef.com.tr/TaylorSwift adresine giderek her şeyin çok kolay olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Üstelik yarışmayı kazanan büyük ödül için yanında bir arkadaşını da götürebiliyor. Peki büyük ödül ne? Paris'te 2 gece konaklama ve Taylor Swift konserinde, güzel starla tanışma...

Daha ayrıntılı bilgi ve yorumlara ulaşmak için Facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Hadi ne duruyorsunuz, hemen siteye formları doldurmaya...

İyi Şanslar hepinize!

EF Türkiye

1 yorum: