10 Mayıs 2011 Salı

Legolar sokaklarda!

Çocuklar için oldukça eğlenceli bir oyun olan LEGO'yu oynamayan yoktur. Sadece çocuklar için değil, yetişkinler bile oynuyor günümüzde... Mutfak masasından kıyafet aksesuvarlarına kadar birçok alanda artık legoların farklı formalarını görmek mümkün.

Bu yazımızda örneklerini göreceğiniz lego tasarımları alışılagelmişin dışında... Access Agency, dünyanın en çok bilinen oyuncak markası LEGO ile her an karşımıza çıkabilecek bir proje hazırlamış. Projenin ilginç olan yanı; legoların, park ve bahçelerden daha çok insanların sürekli kullanım alanlarında, tünellerde, meydanlarda ve sokaklarda yer almaları...

Sosyal medya dünyasında bu tarz çalışmaların dikkat çekmemesi neredeyse imkansız. Bu eğlenceli legoları farkedenler -ki aksi neredeyse imkansız- fotoğraflarını çekecek, Twitter’da "tweet"leyecek, Facebook'ta ve YouTube'da paylaşacak.

İnsanların şaşkınlığı, çok büyük bir oyuncağı şehrin tam ortasında görmeleriyle birlikte artıyor. Düşünsenize, yolda giderken bir anda karşınıza devasa bir oyuncak çıkıyor :)

Oyuncakların karşınıza çıkacağı yer, bir oyun alanından ziyade otopark bile olabilir. Star Wars serisinin unutulmaz karakteri Darth Vader, elinde ışın kılıcıyla sizi çok sık gittiğiniz o alışveriş merkezinin kapalı otoparkının kapısında bekliyor olabilir. Veya arkadaş canlısı bir Şirin, parkın ortasında size "merhaba" diyebilir.


Böyle bir reklamdan daha yararlısı var mıdır? Bu devasa oyuncakları ilk kez gördüğünüzü düşünün... Bunu kaç kişiyle paylaşırsınız? Neredeyse herkesle, değil mi? Biz de öyle tahmin etmiştik :)

Bu arada fotoğraflarını gördüğünüz legoları New York’ta olanlar belki de yakından görür :)

Büyük oyuncakları görenler! Bizi haberdar etmeyi unutmayın ;)

Sevgiler,

Şirin Yurttaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder