5 Mayıs 2011 Perşembe

San Diego'ya uçmaya hazır mısınız?

San Diego... Amerikalılar O'na "the finest city", yani "en iyi şehir" diyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin en güneybatısında Meksika sınırında yer alan bu güzel şehir, Amerika'nın suç oranı en düşük şehirlerinden biri...

Bu şehirde ağırlıklı olarak ya öğrencileri ya da emekli aileleri görürsünüz. Sürekli ilkbahar ve yaz havasının hüküm sürdüğü bu topraklar, Pasifik okyanusuna olan kıyılarıyla dünyanın dört bir yanında turistleri de çeker. San Diego, kelimenin tam anlamıyla "yaşanılası" bir yerdir. Birçok Amerikalı burada yaşamanın hayalini kurar ve hatta ünlülerden bile San Diego'da ev alanlar var. Jennifer Lopez'in La Jolla'daki evi gibi...

San Diego, aynı zamanda tam bir sörf cennetidir. Eğer sörfü seviyorsanız ya da öğrenmek istiyorsanız, San Diego ideal bir lokasyon olabilir.

California eyaletinin gözbebeği olan bu liman şehri, ziyaretçilerine görmekten keyif alacakları birçok güzel mekan da sunar. Hayvansever biriyseniz dünyaca ünlü San Diego Hayvanat Bahçesi ve tüm deniz canlılarını barındıran Sea World'ü mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Kısacası San Diego, muhteşem iklimiyle olduğu kadar ziyaret edilebilecek harika mekanlarıyla da ilgi çekiyor. Üstelik size bir sürprizimiz var!

30 Mayıs 2011 tarihine kadar EF San Diego okuluna kayıt olursanız, uçak biletinizi EF karşılıyor! Nasıl mı? Hemen anlatalım: Eylül 2011'de EF San Diego'da Akademik Yıl veya Akademik Sömestr okumak için 30 Mayıs 2011 tarihine kadar kayıt* olan öğrencilerin uçak biletini EF karşılıyor!

*Bu promosyon, EF San Diego'da Eylül 2011 başlangıçlı Akademik Yıl veya Akademik Sömestr programlarında okumak üzere 05-30 Mayıs 2011 arasında kayıt olacak öğrencileri kapsar. Promosyondan, yurt konaklamasını tercih edecek ve uçak biletini EF'ten temin edecek öğrenciler yararlanabilir. Promosyon, mevcut diğer promosyonlarla birleştirilemez.

Burayı tıklayarak California ile ilgili blog yazımızı okuyabilirsiniz. EF'in özel promosyonuyla EF San Diego'da eğitim alma ve bu harika şehirde yaşama fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Sevgilerimizle,

Kübra Çorapçı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder