21 Haziran 2011 Salı

Survivor'ı kim kazandı?

Survivor; hepimizin artık bildiği gibi ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların, adada sürdürdüğü zor yaşamı ve birincilik mücadelesini televizyona taşıyan bir reality show programı...

Dün akşam yayınlanan Survivor'ın final bölümünü izleyemeyenler, yarışmanın kazananını da haliyle öğrenemedi. Bu sabah itibariyle ilgili-ilgisiz herkesin merak ettiği soru da bu oldu. Kazanan 70 gün boyunca efendi tavırlarını sürdüren milli yüzücü Derya Büyükuncu muydu, yoksa felsefik düşüncelerini sesli bir şekilde paylaşan türkücü Nihat Doğan mıydı?

Finale kalan Derya ve Nihat, yarışmanın son bölümünde halk oylamasında kıran kırana mücadele etti. Her yeni sezonda muhakkak bir TV fenomeni yaratan Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasıyla ülkemize birden fazla fenomen kazandırdı! Bunlar kimler mi?

Herkese olan saygısı ve adaya en çok dayanabilen bayan olması sebebiyle dikkat çeken Taçmin,

"Daçminn goşşş!" sözü ve çılgın hareketleriyle ünlenen Taner,

Sivri çıkışlarını kimseden esirgemeyen filozof Nihat Doğan,

Sadece Beşiktaş'a gönül vermiş taraftarların değil tüm futbol camiasının kalbini fetheden Pascal Nouma,

ve diğer tüm yarışmacılar...

Dün gece Survivor'ın finalini izleyemediyseniz biz hemen söyleyelim; yarışmanın kazananı milli yüzücü Derya Büyükuncu oldu!

Bu sezonki Survivor, Panama Adaları'nda idi... Acaba bir sonraki nerede olabilir? Honolulu? Kosta Rika? Bekleyip hep birlikte göreceğiz :)

Sevgiler,
Şirin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder